topbar

Längelmävedellä

Venematkasi? Onko se matka Längelmäen kirkolle ja tutustuminen kauniiseen kirkkoon, kirkkomuseoon ja perinteisiin kylämaisemiin vai Purnun taidenäyttelyyn, vapaa-ajan keskus Rönniin ja sen palveluihin, Eräpyhän luontoon, ... mahdollisuuksia on. Voimme seilata hiljalleen ja nauttia tai kulkea nopeasti pitkänkin matkan vaikka Valkeakoskelle, Hämeenlinnaan, Hauholle tai Tampereelle.

Vesi on luonnollinen kulkutie, Kaipaus II:n ominaisuuksien johdosta voit astua veneeseen vaatimattomastakin satamasta ja suunnata kohti tyyniä tai tyrskyisiä vesiä turvallisesti.

Kun itse astut veneeseen voimme tarvittaessa ajaa henkilöautosi määräsatamaan, mistä pääset jatkamaan matkaasi.


Kaipaus II on seitsemälle rekisteröity pienvene, jolla lähdemme turvallisesti vesille. Veneen kotisatama on Oriveden Eräslahdessa. Iso vesistömme kutsuu tutustumaan tai verestämään vanhoja muistoja.

Kaipaus II on Merenkulkulaitoksen seitsemälle henkilölle henkilökuljetuksiin katsastama ja GPS-navigointilaitteilla varustettu vene. Kipparilla on pitkä kokemus veneilystä ja hän on suorittanut saaristolaivurin ja vuokraveneenkuljettajan tutkinnot.

Kalaonni? Olemme varanneet välineet heittokalastukseen ja ongintaan. Voimme viedä sinut heittokalastusretkelle. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata pienellä moottorilla varustetun soutuveneen ja lähteä kokeilemaan onneasi. Koskaan ei voi tietää missä ne körmyniskat piileskelevät.


Melonta on oiva tapa nauttia vesistöstä. Opastamme melonnassa ja melontareiteissä, sekä järjestämme pienimuotosia melontaretkiä ja vuokraamme kajakkeja.

 

Venematkat
Venematkat
Venematkat